Politie zoekt acht verdachten na zware mishandeling in Den Haag

Gepubliceerd op 22/07/2024 20:00 in Binnenland

De politie in Den Haag is op zoek naar acht verdachten in verband met de zware mishandeling van een 23-jarige man in een uitgaansgebied. De man werd in de nacht van zaterdag op zondag aangevallen door een groep mannen tussen de 18 en 35 jaar oud en is gisteren aan zijn verwondingen overleden.

Volgens een woordvoerder van de politie worden de mannen verdacht van mogelijke betrokkenheid bij openlijke geweldpleging, met de dood tot gevolg. De politie kreeg zondagnacht rond 00.45 uur een melding over de zwaargewonde man op het Plein in Den Haag. De man werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later aan zijn verwondingen bezweek.

Het is waarschijnlijk dat er een ruzie voorafging aan de mishandeling, maar het is niet duidelijk of deze ruzie ontstond in het uitgaansleven. Een speciaal team van de politie is nu bezig met het onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen en beelden. Er wordt momenteel gekeken naar beelden die zijn opgenomen door camera's in de buurt van het Plein.

Vooralsnog heeft de politie nog niemand aangehouden in verband met de mishandeling.

Lees meer nieuws in binnenland