Voetgangers kunnen wandelen over nieuwe ringweg Groningen, prinses Märthe-Louise en Durek Verrett in Noors huwelijk

Gepubliceerd op 31/08/2024 11:00 in Binnenland

Goedemorgen! Vandaag kunnen voetgangers wandelen over de nieuwe ringweg rond Groningen, die sinds 2018 in aanbouw is. In Noorwegen is het veelbesproken huwelijk tussen prinses Märthe-Louise en de zelfbenoemde sjamaan Durek Verrett.

Het weer: in een groot deel van het land is er veel bewolking, maar in het noorden zijn er opklaringen en koelt het af naar 11 of 12 graden. In het zuiden trekken buien over met kans op onweer. In de ochtend veel bewolking en een enkele bui, maar daarna droog met zonneschijn en temperaturen tussen de 20 en 26 graden.

Als je de weg op gaat, bekijk dan het overzicht van werkzaamheden en de locaties waar aan het spoor wordt gewerkt.

Het Braziliaanse Hooggerechtshof heeft bevolen X in het land te blokkeren nadat X-baas Elon Musk weigerde om een juridische vertegenwoordiger aan te stellen. Musk negeert al maandenlang rechterlijke bevelen om haat en nepnieuws aan te pakken. Alexandre de Moraes wil dat hij verantwoordelijkheid neemt voor X in Brazilië.

In ander nieuws uit de nacht heeft Sanne van den Tempel, eigenaar van een restaurant in Nieuwegein, te maken met afgesloten wegen tussen knooppunten Oudenrijn en Everdingen. Een groot gezelschap dat wilde lunchen en dineren durfde vanwege de werkzaamheden niet te komen opdagen.

Fijne dag!

Lees meer nieuws in binnenland