Dode gevonden in auto in Maarheeze, mogelijk misdrijf

Gepubliceerd op 15/09/2024 02:00 in Binnenland

In Maarheeze, Noord-Brabant, is een dode aangetroffen in een auto. Het lichaam werd gevonden aan de Fazantlaan, aan de rand van een bos. De auto had een Belgisch kenteken. De politie onderzoekt de zaak en houdt rekening met een misdrijf.

Volgens een omwonende stond de auto al sinds donderdag op de locatie. Pas gisteren besloot ze een kijkje te nemen door het raam, waarbij ze een blauwe plastic zak op de achterbank zag liggen die dichtgetapet was. Ze vermoedde dat er een lichaam in de zak zat.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het slachtoffer een man is, maar verdere details zijn nog niet bekend. De politie voert een uitgebreid sporenonderzoek uit op de plaats delict. Er wordt momenteel nog geen informatie gegeven over de identiteit van het slachtoffer of de mogelijke omstandigheden rondom zijn dood.

De autoriteiten roepen getuigen op die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Fazantlaan. De politie vraagt hen om contact op te nemen en eventuele informatie te delen die kan helpen bij het onderzoek naar de doodsoorzaak van de man in de auto.

Lees meer nieuws in binnenland