Martin Garrix opnieuw verkozen tot populairste dj ter wereld

Gepubliceerd op 20/10/2024 06:00 in Binnenland

Martin Garrix is voor de vijfde keer uitgeroepen tot de populairste dj ter wereld door het magazine DJ Mag. De 28-jarige Nederlander heeft daarmee de titel overgenomen van David Guetta, die vorig jaar op de eerste plaats stond. Garrix stond eerder al op de eerste plek in 2016, 2017 en 2018.

Tijdens de uitreiking ontving Garrix de prijs van Armin van Buuren, die zelf op de zesde plek eindigde. Ook AfroJack viel in de prijzen en werd zevende. Van Buuren werd daarnaast verkozen tot de populairste trance-dj. Garrix gaf aan vereerd te zijn om op dezelfde lijst te staan als zijn idolen: "Ik kijk op tegen Armin, ik kijk op tegen Tiƫsto."

De prijsuitreiking vond plaats tijdens het Amsterdam Music Festival in de Johan Cruijff Arena. Na de bekendmaking betrad Garrix het podium voor een optreden. De uitreiking viel samen met de laatste dag van het Amsterdam Dance Event (ADE), het grootste jaarlijkse dancefestival ter wereld. Op tientallen locaties in de stad traden gedurende vijf dagen bekende en onbekende dj's op.

Lees meer nieuws in binnenland