Twee overleden personen onder verdachte omstandigheden gevonden in hotel Wassenaar

Gepubliceerd op 22/10/2024 11:00 in Binnenland

Vanochtend zijn er twee overleden personen aangetroffen in een hotel aan de Katwijkseweg in Wassenaar. De politie vermoedt dat zij onder verdachte omstandigheden zijn omgekomen en is momenteel bezig met een onderzoek.

Verschillende hulpdiensten zijn rond 05.30 uur uitgerukt naar het voormalige Hotel Wassenaar aan de Katwijkseweg na een melding van een "ongeval gevaarlijke stoffen". De brandweer heeft metingen uitgevoerd en is met groot materieel aanwezig.

Het hotel is inmiddels ontruimd. Volgens regionale media verblijven er voornamelijk arbeidsmigranten uit Oost-Europa in het hotel.

Burgemeester Leendert de Lange van Wassenaar heeft met verdriet gereageerd op het nieuws van de overleden personen. Hij laat weten dat dit de gemeenschap raakt en spreekt zijn medeleven uit naar de nabestaanden en iedereen die door dit verlies is geraakt. De Lange heeft vertrouwen in het zorgvuldige onderzoek dat de politie uitvoert en is ervan overtuigd dat zij duidelijkheid zullen verschaffen over de situatie.

Lees meer nieuws in binnenland