Identiteit slachtoffer gevonden in vrieskist bekend

Gepubliceerd op 13/10/2024 00:00 in Opmerkelijk

Maanden na de lugubere vondst van lichaamsdelen in een gratis aangeboden vrieskist in Grand Junction, Colorado, is de identiteit van het slachtoffer eindelijk bekendgemaakt. Het blijkt te gaan om een meisje van ongeveer 16 jaar oud dat voor het laatst in 2005 is gezien, aldus de lokale sheriff.

Bijna tien maanden geleden besloot de nieuwe eigenaar van het huis om de vrieskist gratis aan te bieden, nadat deze was achtergelaten door de vorige eigenaar. Toen de vrieskist werd opgehaald en geopend, werd er een schokkende ontdekking gedaan: er lagen een hoofd en handen in.

De politie nam de lichaamsdelen in beslag en startte een onderzoek. Uit dit onderzoek bleek dat de lichaamsdelen toebehoorden aan de dochter van de vorige eigenaar van het pand. Opvallend genoeg had de vader van het meisje haar nooit als vermist opgegeven. De doodsoorzaak van het meisje is nog onbekend en het is niet duidelijk of de vader als verdachte wordt beschouwd.

De huidige eigenaar van het huis wordt niet vervolgd, aangezien de politie heeft vastgesteld dat hij niet op de hoogte was van de lugubere inhoud van de vrieskist. De zaak werpt nog steeds vele vragen op en het onderzoek naar de omstandigheden rondom de dood van het meisje gaat door.

Lees meer nieuws in opmerkelijk