Nieuwe video van overleden youtuber Technoblade na twee jaar uitgebracht

Gepubliceerd op 01/07/2024 08:00 in Tech

Na twee jaar na zijn overlijden is er een nieuwe video verschenen van de populaire youtuber Technoblade. De video bevat niet-gebruikte beelden die hij ooit tijdens een potje Minecraft opnam voor een video van mede-gamer TommyInnit. TommyInnit heeft deze beelden nu opnieuw gemonteerd en online gezet.

TommyInnit legt uit dat hij een paar maanden geleden besefte dat hij nog maar weinig materiaal van Technoblade had gebruikt in zijn eigen video's. Na veel moeite wist hij deze opnames te vinden en vond hij ze erg vermakelijk. In de video probeert Technoblade samen met honderd andere Minecraft-spelers te overleven in een wereld die door verschillende rampen wordt geteisterd.

De video heeft veel positieve reacties ontvangen van fans, die blij verrast waren met de nieuwe beelden. Binnen enkele uren was de video al bijna 3 miljoen keer bekeken. Technoblade was bekend om zijn populaire filmpjes op YouTube, die regelmatig tientallen miljoenen keren werden bekeken.

Veel kijkers reageren met "o7", een saluerende emoticon, en refereren ook aan zijn bekende slogan "Technoblade never dies". Anderen zijn blij weer zijn stem te kunnen horen en worden geraakt door een opmerking in de video over zijn chemokuur.

Technoblade, die na zijn dood onthulde dat hij Alex heette maar geen achternaam gaf, overleed op 23-jarige leeftijd in 2022. Een jaar eerder was bij hem een sarcoom in zijn rechterarm geconstateerd, dat uitgezaaid was naar zijn longen. Zijn vader maakte enkele uren na zijn dood zijn overlijden bekend met een emotionele boodschap waarin hij aangaf dat hij altijd Technoblade zou willen zijn, zelfs als hij honderd levens had.

Lees meer nieuws in tech